2013-09-01 08:40:23• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Ne csináljon bolhából elefántot!

Napi horoszkóp szeptember elsejére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Szerencsés nap ez a mai a szerelemre: szép napot tölthet el együtt a kedvesével. Az estéjük legyen a szórakozásé, de szigorúan kettesben! Nézzenek meg valami romantikus filmet, és az andalgásról se feledkezzenek meg!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma az égiek nagy összefogásban indítanak offenzívát ön ellen. Szinte semmi nem úgy alakul, ahogy azt eltervezte. Mégis, ha hajlandó lemondani a kötött programokról, akkor valami nagyon jót is hozhat ez a „katasztrófahelyzet”.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Még alig kezdődött el az ősz, ön máris előrelátóan pakol, csomagol, rendezkedik. Ha háziasszony, megszaporodhatnak az eltevéssel, ha gazda, a betakarítással kapcsolatos teendői. Ha számvetést készít, elégedett lehet.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A túlzott magabiztosságával most mindent elronthat. Legalább mutatkozzon kissé szerényebbnek, ha továbbra is jó kapcsolatban akar maradni a jótevőivel. Az igazmondásról azért nem kell megfeledkeznie. Csak szépen szóljon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nehéz nap áll ön előtt: a lelki problémák most még nagyobb súllyal neheződhetnek önre. A feloldást akkor találhatja meg könnyebben, ha megpróbál belehelyeződni annak a bőrébe, akivel kapcsolatosak a gondjai.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ön volt már néhányszor kacifántos, szorult helyzetben, így azt is tudnia kell, hogy van megoldás. A lényeg, hogy tanuljon a múlt hibáiból, és végre másként cselekedjen. Így elkerüli a biztos ballépést. Fordítsa jóra rossz emlékeit!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma újra a réginek mutatja magát: semmi sem hozza ki lelki békéjéből, és ezzel elhinti annak a lehetőségét, hogy mások is békére találjanak az ön környezetében. Ne is csodálkozzon, ha ma többen keresik fel önt a lelki zűrjeikkel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma inkább ne teregesse ki a magánügyeit. Akár véletlenül is olyannak a fülébe kerülhet valamilyen információ, aki visszaélhet vele. Már az is elég baj, ha csak továbbadja, nemhogy esetleg még zsarolná is vele. Lakat a szájra!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Hajlamos arra, hogy mindenre valami spirituális, misztikus magyarázatot keressen. Ez még rendjén is van, ha csak magában teszi. De válogassa meg jobban, hogy kinek fedi fel efféle elképzeléseit, nehogy bolondnak nézzék.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ne csináljon bolhából elefántot! Ma hajlamos minden csip-csup sérelemért, rossz viccért túlságosan felhúzni magát, és túlzottan reagálni. Ezzel elvadíthat magától szerető szíveket. Ha nem képes uralkodni magán, inkább ne szóljon!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A mai napja már jó előre mindenféle elfoglaltságokkal van telezsúfolva. Pedig a családjának is szüksége lenne önre. Mikor foglalkozott utoljára a gyerekeivel? Apropó: vannak egyáltalán? Minderre időt kellene szakítania.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mai napját a barátaival, vagy rokonaival töltheti, méghozzá olyan társaságban, ahol igazán jól érzi magát, ahol el tudja engedni a gondokat. Ráadásul olyan valakivel is összehozhatja a sorsa, akit már nagyon rég nem látott.

 

Napi horoszkóp
Astronet.hu

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: